Home > Bedrijfspresentaties
Almelo Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

Online-Jobboard

Online-Jobboard

Online-People is een volledig nieuw concept voor flexwerk op de Nederlandse markt, een markt die vraagt om flexibiliteit. Vergeet alle traditionele bureaus voor werving, selectie, uitzending, detachering en payrolling. Online-People sluit aan bij jouw manier van leven en werken.
PBS People's Business Support B.V.

PBS People's Business Support B.V.

PBS (People's Business Support BV) bemiddelt hoger geschoold personeel voor vaste of tijdelijke functies bij bedrijfsleven en overheid. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote bedrijven als ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.
Personato BV

Personato BV

Personato Werving en Selectie wil maar één ding: jouw ambities realiseren. Willen omzetten in doen. Waarom? Omdat het ons energie geeft en trots maakt. Omdat we volop genieten van gezamenlijk succes. Omdat we gewoonweg niet anders kunnen.
Personeelselectief

Personeelselectief

PersoneelSelectief bemiddeld zijn personeelsaanbod op basis van Werving En Selectie, Detachering en Uitzenden. Specifiek voor regio Zwolle, Genemuiden, Zwartewaterland en Staphorst bemiddelt zij geschoold personeel, administratief, commercieel en technisch. Tevens het verzorgen van trainingen, zoals managementtraining op diverse niveaus.
Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist

Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist

Wij weten de juiste baan voor je te vinden. We helpen je bij je persoonlijke ontwikkelingen (binden/boeien) en als jij of je werkgever afscheid van elkaar willen nemen (bedanken) helpen wij je weer aan een nieuwe baan.Niet zomaar een baan, een baan die bij je past!
Polanski & Partners

Polanski & Partners

Polanski & Partners bestaat meer dan twintig jaar en is als intermediair gespecialiseerd in hoger kader- en topmanagement. De ambachtelijke werkwijze blijft, maar de website is grondig aangepakt.

Onze klanten

sQout Unamic-HCN Assistentematch Topcareerz Polanski & Partners
Almelo Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.